qigong-detox-meditatie

Een uitnodiging voor alle vrouwen om samen te komen en het leven te vieren. Om wijsheid, compassie en zachtheid te delen. In stilte en in gesprek. In beweging en in meditatie. Door voor het lichaam te zorgen, te praten en te lachen. Gewoon, omdat het is wie we zijn!

Alhoewel mannen en vrouwen in sociaal en spiritueel opzicht gelijk zijn, is tegelijkertijd bekend dat zij verschillen qua energetische constitutie. Vele eeuwen lang en in vrijwel alle tradities waren er activiteiten voor vrouwen en andere activiteiten voor mannen. En dat was niet voor niets. Want vrouwen delen onderling nu eenmaal iets anders dan met mannen.

Deze vrouwenweek herstelt de verbinding met dat oer-vrouwelijke instinct van lief hebben, delen en zorgen voor. Door ons te openen voor een spiritueel perspectief op het leven waarin verbinding en openheid centraal staan. Door van jezelf te houden zonder egoïsme. Door zacht te zijn zonder dat je omver geblazen wordt. Door compassievol te delen zonder jezelf weg te geven.

Deze week is bedoeld om weer thuis te komen, jezelf lief te hebben en jouw vrouw-zijn te vieren. Zodat je terug keert naar jouw natuurlijke staat en zo jezelf en de wereld van dienst bent in compassie en ontvankelijkheid.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze week is er een programma met onder meer:

  • vier dagen vasten met een speciaal natuurlijk detoxdieet met liefde en respect voor jouw lichaam;
  • meditatie en contemplatie om je te openen voor een spiritueel bewustzijn van openheid en verbinding;
  • perioden van stilte waarin de Soul tot rust kan komen en je stil wordt van binnen;
  • Zhineng Qigong om de energie in het lichaam te laten stromen, voor balans van lichaam en geest.

Met het gezamenlijk bereiden van de reinigende maaltijden, mooie wandelingen in de natuur, een lach, een gesprek, en vooral het delen met elkaar.

Dit programma begeleid ik samen met Irma ten BrinkIrma ten Brink

Irma is gastvrouw van Asharum Amonines en biedt al vele jaren meditatie en cursus op het vlak van spiritualiteit en bewustwording. Sinds enkele jaren houdt zij regelmatig een vastenweek voor reiniging van het lichaam en de geest. De voordelen die ze daarin ervaart wil ze in deze week graag met meer mensen delen.

Wil je meer weten, of je opgeven?

Vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Women Gathering:

Data: 22 - 27 maart 2018

Aankomst op donderdag 22 maart,
detoxdagen op 23, 24, 25 en 26 maart,
afronding en terugreis 27 maart.

Locatie:

Een schitterend retraitehuis in de Belgische Ardennen dat zowel binnen als buiten veel ruimte biedt. Je verblijft op een 2-persoonskamer, er is een meditatieruimte, woonkamer, gastenkeuken en schitterende tuin. In de omgeving is het heerlijk wandelen in een heuvelachtig landschap.

Asharum Amonines
Rue de Dochamps 7
Amonines (Erezée)
België

Retreat house Belgian Ardennes

Prijs:

€ 350,-
Inclusief verblijf gedurende 6 nachten, natuurlijk detoxdieet, begeleiding en programma.

Stuur een mail voor meer info of om je op te geven:

Onderwerp: Vrouwenweek met zhineng, detox en meditatie (22 - 27 maart 2018)