Zhineng Qigong les in Den Haag

Wekelijkse lessen Zeeheldenkwartier

Zhineng Qigong Den Haag

De wekelijkse Zhineng Qigong lessen in Den Haag zijn voor alle niveaus. Om het te leren, voor verdieping, regelmaat aan jouw beoefening of omdat groepsgewijs oefenen extra kracht kan geven. Wat jouw reden ook is; Je bent van harte welkom!

Opzet van de lessen

De lessen bestaan uit twee delen.

Het eerste deel van de les is een geleide visualisatie en meditatie waarin we het energieveld opbouwen met de intentie van gezond en gelukkig leven. Je leert ontspannen en de qi of energie te laten stromen door jouw geest te focussen. We werken met healingtechnieken, het versterken en laten stromen van qi en het openen van hart en geest.

In het tweede deel van de les komen vooral de bewegingsoefeningen aan bod, waaronder Lift Qi Up and Pour Qi Down, Chen Qi en de Body Core Improvement Method.

De inhoud van de lessen wordt zoveel mogelijk afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de deelnemers.

Voordelen van groepsles

Het beoefenen van Zhineng Qigong in een groep extra kracht. Enerzijds omdat je beter kunt concenteren en minder snel afgeleid bent. Anderzijds omdat een groep meer energie genereert dan de som der delen. Die energie helpt je bij het herstellen en versterken van jouw vitaliteit en balans. Bovendien is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, wat kan motiveren en tot verdere verdieping kan leiden

Voor wie geschikt?

De lessen zijn geschikt voor iedereen, onafhankelijk van jouw conditie. Je kunt ze inzetten ter ondersteuning bij herstel van ziekte, voor een betere geestelijke balans en ontspanning, of gewoon omdat je het prettig vindt.

Voor mensen die vanwege de fysieke conditie niet alle oefeningen mee kunnen doen, wordt altijd naar een oplossing gekeken. Er wordt niet vreemd naar je gekeken wanneer je tijdens de les even gaat zitten of desnoods liggen.

Veelgestelde Vragen.

De Ruimte Den Haag Qigong les

Maandag van 16.30 tot 17.30 uur
Woensdag van 10.30 - 12.00 uur

De Ruimte
Witte de Withstraat 27
Den Haag

Prijzen:

losse les: 12,50
1x per week: 40 per maand
2x per week: 60 per maand