Lessen Zhineng Qigong in Den Haag & online

De Ruimte Den Haag Qigong les

Les in Den Haag

Wekelijkse lessen op woensdag- en vrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uur.

Ervaar de kracht van het gezamenlijk beoefenen van Zhineng Qigong. Brengt regelmaat aan je beoefening. Met aandacht voor het meditatieve en energetische aspect van Zhineng.  Voor innerlijke rust en helderheid.

Ook zonder ervaring kun je zo instromen.

Zhineng Qigong

Online cursus

Met deze cursus haal jij de volledige basis van Zhineng Qigong in huis. Een combinatie van meditatieve oefeningen (oa La Qi, Qi Douche, 3 dantians) en beweging ( oa Lift Qi Up Pour Qi Down, 3 Center Merge, Chen Qi). Zodat jij binnen jouw niveau, wensen en mogelijkheden aan de slag kunt met het verbeteren van jouw energiehuishouding. Voor balans van lichaam en geest.

Zhineng Qigong

Live online les

Iedere woensdagavond ben jij van harte welkom mee te doen met een live les Zhineng Qigong vanuit jouw eigen huis. We maken gebruik van een programma waarin we elkaar kunnen zien en horen. Dit stimuleert, geeft kracht en maakt dat jij je niet alleen voelt in jouw streven naar gezondheid, vitaliteit en vreugde.

Zhineng Qigong

Qigong Coaching & privéles

Stagneert je leven en heb je even iemand nodig die je helpt de boel te laten stromen? Of geef je überhaupt de voorkeur aan privéles, om welke reden dan ook? Dan zijn de Qigong Coaching sessies en privélessen voor jou. In deze sessies is ruimte voor persoonlijke aandacht, uitwisseling en oefeningen die specifiek afgestemd zijn op jouw situatie en mogelijkheden.

Workshops, meerdaagse & aanverwanten

Qigong les buiten

Vrouwenweek detox, Zhineng & meditatie

Reinig lichaam en geest met een zachte detox (Ayurvedisch reinigingsdieet), Zhineng Qigong, stilte en meditatie. Maar ook met het samen delen in vrouw zijn. Zorg dragen voor elkaar. En ruimte voor wat komt. Deze dagen vinden plaats in Asharum Amonines in de Belgische Ardennen. Een plek waar je vanzelf tot rust komt. Waar je heerlijk kunt wandelen. En waar transformatie als vanzelf gaat.

Stefan Wils

Creëer liefdevolle relaties

Op zaterdag 16 december a.s. heb ik Stefan Wils uitgenodigd om in Den Haag een workshop te geven rondom het thema relaties. Door vanuit energetisch perspectief onze denkbeelden ten aanzien van dit thema te onderzoeken, kan ruimte ontstaan. Die ruimte in jezelf biedt ruimte voor openheid in relaties. Of dat nu een relatie is met een ander, de wereld of jezelf.

UITVERKOCHT

Asha Meditatie Den Haag

Asha Meditatie Den Haag

Iedere dinsdagavond vindt in Den Haag een Asha Meditatie plaats. Een meditatievorm waarin geluid en ritme gebruikt worden om dieper in de stilte te komen. De gezamenlijke beoefening geeft een gevoel van verbondenheid die niet in woorden uit te drukken valt. De avond is op donatiebasis.